Färja från Civitavecchia till Cagliari

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 6 korsningar varje vecka
    13 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Civitavecchia till Cagliari-linjen går mellan Italien och Sardinien och trafikeras för tillfället av Tirrenia di Navigazione. Förutom att jämföra priser och tider för Civitavecchia till Cagliari, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Italien till Sardinien på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Civitavecchia till Arbatax
  • Civitavecchia till Olbia
  • Civitavecchia till Porto Torres
  • Neapel till Cagliari

Boka alla ledande Civitavecchia Cagliari rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Civitavecchia Cagliari färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Civitavecchia Cagliari färjebiljetterna.

Billiga Civitavecchia till Cagliari priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Civitavecchia Cagliari färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Civitavecchia Cagliari färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Civitavecchia Cagliari färjor online med AFerry idag.