Färja från Civitavecchia till Olbia

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

 • 7 korsningar varje vecka
  7 tim 30 min
  Få pris
 • 1 korsningar dagligen
  5 tim 30 min
  Få pris

Alternativa Färdvägar

Civitavecchia till Olbia-linjen går mellan Italien och Sardinien och trafikeras för tillfället av Grimaldi Lines och Tirrenia di Navigazione. Förutom att jämföra priser och tider för Civitavecchia till Olbia, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Italien till Sardinien på bästa möjliga tid, till bästa pris:

 • Civitavecchia till Arbatax
 • Civitavecchia till Cagliari
 • Civitavecchia till Porto Torres
 • Neapel till Cagliari

Boka alla ledande Civitavecchia Olbia rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Civitavecchia Olbia färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Civitavecchia Olbia färjebiljetterna.

Billiga Civitavecchia till Olbia priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Civitavecchia Olbia färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Civitavecchia Olbia färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Civitavecchia Olbia färjor online med AFerry idag.