Copenhagen färja

Karta

Hämta prisuppgift

Boka färjor till Köpenhamn med AFerry. Färjor till Köpenhamn, i Danmark, är tillgängliga från Sverige. Du kan ta en färja till Köpenhamn från Malmo och Oslo.

Köpenhamn Färjebolag

Färjor till och från Köpenhamn och trafikeras för tillfället av DFDS och Oresundbron. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Köpenhamn, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Köpenhamn, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Köpenhamn färjor med DFDS och Oresundbron är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Köpenhamn blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Copenhagen färjehamn Boka alla ledande Copenhagen-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Copenhagen-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Copenhagen-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Oslo - Copenhagen
(DFDS Seaways)
1 721,7 Skr
  • Bokat: 2019 čakčamánnu 12, duorasdat
  • Res: 2020 borgemánnu 9, sotnabeaivi (Enkel)
  • Bil + 2

Köpenhamn Rutter

Specialerbjudanden

  • Copenhagen färja
  • Copenhagen färja
  • Copenhagen färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Copenhagen-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Copenhagen-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enCopenhagen färja online med AFerry.se idag.

Köpenhamn Karta

Visa karta

Port Address

DFDS

Dampfærgevej 30, 2100, Kobenhavn O, Denmark