Cork färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Cork Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Cork med AFerry. Färjor till Cork, i Irland, är tillgängliga från Frankrike och Spanien. Du kan ta en färja till Cork från Roscoff och Santander.

Cork Färjebolag

Färjor till och från Cork och trafikeras för tillfället av Brittany Ferries. När du letar efter en färja till Cork, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Cork färjor med Brittany Ferries är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Cork blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Cork färjehamn Boka alla ledande Cork-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Cork-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Cork-färjebiljetterna.

  • Cork färja
  • Cork färja
  • Cork färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Cork-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Cork-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enCork färja online med AFerry.se idag.

Cork Karta

Visa karta

Port Address

Brittany Ferries

Ringaskiddy Terminal, Ringaskiddy, County Cork, Republic of Ireland

Fastnet Line

Ringaskiddy Terminal, Ringaskiddy, County Cork, Republic of Ireland