Färja från Cork till Roscoff

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar varje vecka
    14 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Cork till Roscoff-linjen går mellan Irland och Frankrike och trafikeras för tillfället av Brittany Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Cork till Roscoff, visar vi även resultat för Dublin till Cherbourg, Rosslare till Cherbourg och Rosslare till Roscoff för att hjälpa dig att komma från Irland till Frankrike på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Cork Roscoff rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Cork Roscoff färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Cork Roscoff färjebiljetterna.

Billiga Cork till Roscoff priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Cork Roscoff färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Cork Roscoff färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Cork Roscoff färjor online med AFerry idag.