Färja till Corralejo

Karta

Hämta prisuppgift

Boka färjor till Corralejo med AFerry. Färjor till Corralejo, i Kanarieöarna, är tillgängliga från Lanzarote. Du kan ta en färja till Corralejo från Playa Blanca.

Corralejo Färjebolag

Färjor till och från Corralejo och trafikeras för tillfället av Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero och Naviera Armas. Eftersom 3 färjebolag verkar in och ut ur Corralejo, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Corralejo, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Corralejo färjor med Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero och Naviera Armas är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Corralejo blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Corralejo rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Corralejo färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Corralejo färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Playa Blanca - Corralejo
(Lineas Maritimas Romero)
393,73 Skr
  • Bokat: 2019 čakčamánnu 13, bearjadat
  • Res: 2019 golggotmánnu 5, lávvardat (Enkel)
  • 2 Vuxna (Passagerare utan fordon)
Playa Blanca - Corralejo
(Fred Olsen)
427,37 Skr
  • Bokat: 2019 borgemánnu 27, maŋŋebárga
  • Res: 2019 juovlamánnu 21, lávvardat - 2019 juovlamánnu 28, lávvardat
  • Bil + 2

Corralejo Rutter

Specialerbjudanden

  • Färjor till Corralejo
  • Färjor till Corralejo
  • Färjor till Corralejo

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Corralejo färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Corralejo färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Corralejo färjor online med AFerry idag.

Corralejo Karta

Visa karta

Port Address

Fred Olsen

Muelle de Corralejo, 35660, Canary Islands

Naviera Armas

Estación Marítima de Corralejo, s/n 35660 - Corralejo Fuerteventura, Canary Islands (Fuerteventura)

Lineas Maritimas Romero

Muelle de Corralejo, 35660, Canary Islands