Färja till Corvo/V.Corvo

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Corvo/V.Corvo Rutter

 • Lajes till Corvo / Corvo till Lajes
  3 korsningar varje vecka
  1 tim 20 min
 • Santa Cruz till Corvo / Corvo till Santa Cruz
  7 korsningar varje vecka
  40 min

Boka färjor till Corvo/V.Corvo med AFerry. AFerry har alltid billiga priser för Corvo/V.Corvo, så att du kan nå Azorerna veta att du har ett bra pris. Färjor till och från Corvo/V.Corvo och trafikeras för tillfället av Atlânticoline. När du letar efter en färja till Corvo/V.Corvo, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Corvo/V.Corvo färjor med Atlânticoline är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Corvo/V.Corvo blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Corvo/V.Corvo rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Corvo/V.Corvo färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Corvo/V.Corvo färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Lajes - Corvo
(Atlânticoline)
452 Skr
 • Bokat: 2020 suoidnemánnu 5, sotnabeaivi
 • Res: 2020 borgemánnu 28, bearjadat - 2020 borgemánnu 31, vuossárga
 • 2 Vuxna (Passagerare utan fordon)

Specialerbjudanden

 • Färjor till Corvo/V.Corvo
 • Färjor till Corvo/V.Corvo
 • Färjor till Corvo/V.Corvo

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Corvo/V.Corvo färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Corvo/V.Corvo färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Corvo/V.Corvo färjor online med AFerry idag.

Corvo/V.Corvo Karta

Visa karta

Port Address

Atlânticoline

Porto Casa, 9980 - Vila Do Corvo, Ilha do Corvo, Portugal