Färja från Dieppe till Newhaven

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar dagligen
    4 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Dieppe till Newhaven-linjen går mellan Frankrike och England och trafikeras för tillfället av DFDS. Förutom att jämföra priser och tider för Dieppe till Newhaven, visar vi även resultat för Caen till Portsmouth och Le Havre till Portsmouth för att hjälpa dig att komma från Frankrike till England på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Dieppe Newhaven rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Dieppe Newhaven färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Dieppe Newhaven färjebiljetterna.

Billiga Dieppe till Newhaven priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Dieppe Newhaven färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Dieppe Newhaven färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Dieppe Newhaven färjor online med AFerry idag.