Färja till Donghae

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Specialerbjudanden

Boka färjor till Donghae med AFerry. Färjor till Donghae, i Sydkorea, är tillgängliga från Japan och Ryssland. Du kan ta en färja till Donghae från Sakaiminato och Vladivostok.

Donghae Färjebolag

Färjor till och från Donghae och trafikeras för tillfället av DBS Cruise Ferry. När du letar efter en färja till Donghae, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Donghae färjor med DBS Cruise Ferry är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Donghae blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Donghae rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Donghae färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Donghae färjebiljetterna.

  • Färjor till Donghae
  • Färjor till Donghae
  • Färjor till Donghae

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Donghae färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Donghae färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Donghae färjor online med AFerry idag.

Donghae Karta

Visa karta

Port Address

DBS Cruise Ferry

806 Cheongok-dong, Donghae City, Gangwon, 240-716, South Korea