Färja från Dover till Calais

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 20 korsningar dagligen
    1 tim 30 min
    Få pris
  • 13 korsningar dagligen
    1 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Dover till Calais-linjen går mellan England och Frankrike och trafikeras för tillfället av DFDS och P&O Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Dover till Calais, visar vi även resultat för Dover till Dunkirk och Folkestone till Calais för att hjälpa dig att komma från England till Frankrike på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Dover Calais rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Dover Calais färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Dover Calais färjebiljetterna.

Billiga Dover till Calais priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Dover Calais färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Dover Calais färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Dover Calais färjor online med AFerry idag.