Färja från Dover till Dunkirk

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 11 korsningar dagligen
    2 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Dover till Dunkirk-linjen går mellan England och Frankrike och trafikeras för tillfället av DFDS. Förutom att jämföra priser och tider för Dover till Dunkirk, visar vi även resultat för Dover till Calais och Folkestone till Calais för att hjälpa dig att komma från England till Frankrike på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Dover Dunkirk rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Dover Dunkirk färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Dover Dunkirk färjebiljetterna.

Billiga Dover till Dunkirk priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Dover Dunkirk färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Dover Dunkirk färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Dover Dunkirk färjor online med AFerry idag.