Färja från Dublin till Cherbourg

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 3 korsningar varje vecka
    18 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Dublin till Cherbourg-linjen går mellan Irland och Frankrike och trafikeras för tillfället av Irish Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Dublin till Cherbourg, visar vi även resultat för Cork till Roscoff, Rosslare till Cherbourg och Rosslare till Roscoff för att hjälpa dig att komma från Irland till Frankrike på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Dublin Cherbourg rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Dublin Cherbourg färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Dublin Cherbourg färjebiljetterna.

Billiga Dublin till Cherbourg priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Dublin Cherbourg färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Dublin Cherbourg färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Dublin Cherbourg färjor online med AFerry idag.