Färja från Dublin till Holyhead

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 5 korsningar dagligen
    2 tim 15 min
    Få pris
  • 4 korsningar dagligen
    2 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Dublin till Holyhead-linjen går mellan Irland och Wales och trafikeras för tillfället av Irish Ferries och Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Dublin till Holyhead, visar vi även resultat för Dublin till Liverpool för att hjälpa dig att komma från Irland till Wales på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Dublin Holyhead rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Dublin Holyhead färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Dublin Holyhead färjebiljetterna.

Billiga Dublin till Holyhead priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Dublin Holyhead färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Dublin Holyhead färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Dublin Holyhead färjor online med AFerry idag.