Färja från Dubrovnik till Bari

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    7 tim 30 min
    Få pris

Dubrovnik till Bari-linjen går mellan Kroátia och Italien och trafikeras för tillfället av Jadrolinija. Förutom att jämföra priser och tider för Dubrovnik till Bari, visar vi även resultat för Split till Ancona och Zadar till Ancona för att hjälpa dig att komma från Kroátia till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Dubrovnik Bari rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Dubrovnik Bari färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Dubrovnik Bari färjebiljetterna.

Billiga Dubrovnik till Bari priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Dubrovnik Bari färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Dubrovnik Bari färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Dubrovnik Bari färjor online med AFerry idag.