Dubrovnik färja

Karta

Hämta prisuppgift

Boka färjor till Dubrovnik med AFerry. Färjor till Dubrovnik, i Kroátia, är tillgängliga från Italien. Du kan ta en färja till Dubrovnik från Bari.

Dubrovnik Färjebolag

Färjor till och från Dubrovnik och trafikeras för tillfället av Jadrolinija. När du letar efter en färja till Dubrovnik, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Dubrovnik färjor med Jadrolinija är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Dubrovnik blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Dubrovnik färjehamn Boka alla ledande Dubrovnik-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Dubrovnik-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Dubrovnik-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Bari - Dubrovnik
(Jadrolinija)
1 206,74 Skr
  • Bokat: 2019 borgemánnu 14, gaskavahkku
  • Res: 2019 čakčamánnu 29, sotnabeaivi (Enkel)
  • 1 Vuxna (Passagerare utan fordon)

Dubrovnik Rutter

Specialerbjudanden

  • Dubrovnik färja
  • Dubrovnik färja
  • Dubrovnik färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Dubrovnik-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Dubrovnik-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enDubrovnik färja online med AFerry.se idag.

Dubrovnik Karta

Visa karta

Port Address

Jadrolinija

Obala Ivana Pavla II, Dubrovnik, Croatia, Croatia