Färja från Dunkirk till Dover

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 11 korsningar dagligen
    2 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Dunkirk till Dover-linjen går mellan Frankrike och England och trafikeras för tillfället av DFDS. Förutom att jämföra priser och tider för Dunkirk till Dover, visar vi även resultat för Calais till Dover och Calais till Folkestone för att hjälpa dig att komma från Frankrike till England på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Dunkirk Dover rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Dunkirk Dover färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Dunkirk Dover färjebiljetterna.

Billiga Dunkirk till Dover priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Dunkirk Dover färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Dunkirk Dover färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Dunkirk Dover färjor online med AFerry idag.