Färja från Durres till Ancona

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

 • 4 korsningar varje vecka
  17 tim
  Få pris

Alternativa Färdvägar

 • 1 korsningar dagligen
  8 tim 45 min
  Få pris
 • Saranda - Bari
  2 korsningar varje vecka
  11 tim
  Få pris

Durres till Ancona-linjen går mellan Albánia och Italien och trafikeras för tillfället av Adria Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Durres till Ancona, visar vi även resultat för Durres till Bari, Saranda till Brindisi och Vlore till Brindisi för att hjälpa dig att komma från Albánia till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Durres Ancona rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Durres Ancona färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Durres Ancona färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Durres Ancona färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Durres Ancona färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Durres Ancona färjor online med AFerry idag.