Färja från Durres till Bari

Karta

Hämta prisuppgift

 • 7 korsningar varje vecka
  8 tim 45 min
  Få pris
 • 7 korsningar varje vecka
  9 tim
  Få pris
 • 7 korsningar varje vecka
  9 tim
  Få pris
 • Adria Ferries (Freight) driver färjetrafik på väg Durres - Bari
  6 korsningar varje vecka
  10 tim
  Få pris

Alternativa Färdvägar

Durres till Bari-linjen går mellan Albánia och Italien och trafikeras för tillfället av Adria Ferries, Grandi Navi Veloci och Ventouris Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Durres till Bari, visar vi även resultat för Durres till Ancona, Saranda till Brindisi och Vlore till Brindisi för att hjälpa dig att komma från Albánia till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Durres Bari rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Durres Bari färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Durres Bari färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Durres Bari färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Durres Bari färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Durres Bari färjor online med AFerry idag.