Färja från Durres till Bari

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

 • 1 korsningar dagligen
  9 tim
  Få pris
 • 1 korsningar dagligen
  9 tim
  Få pris
 • 1 korsningar dagligen
  8 tim 45 min
  Få pris

Alternativa Färdvägar

Durres till Bari-linjen går mellan Albánia och Italien och trafikeras för tillfället av Adria Ferries, Grandi Navi Veloci och Ventouris Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Durres till Bari, visar vi även resultat för Durres till Ancona, Saranda till Brindisi och Vlore till Brindisi för att hjälpa dig att komma från Albánia till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Durres Bari rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Durres Bari färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Durres Bari färjebiljetterna.

Billiga Durres till Bari priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Durres Bari färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Durres Bari färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Durres Bari färjor online med AFerry idag.