Färja från East Cowes till Southampton

Karta

Hämta prisuppgift

  • 19 korsningar dagligen
    1 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

East Cowes till Southampton-linjen går mellan Isle of Wight och England och trafikeras för tillfället av Red Funnel. Förutom att jämföra priser och tider för East Cowes till Southampton, visar vi även resultat för Fishbourne till Portsmouth, Ryde till Portsmouth och Yarmouth till Lymington för att hjälpa dig att komma från Isle of Wight till England på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande East Cowes Southampton rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka East Cowes Southampton färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste East Cowes Southampton färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för East Cowes Southampton färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en East Cowes Southampton färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka East Cowes Southampton färjor online med AFerry idag.