Färja till Ermioni

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Ermioni Rutter

 • Hydra till Ermioni / Ermioni till Hydra
  2 korsningar dagligen
  15 min
 • Piraeus till Ermioni / Ermioni till Piraeus
  2 korsningar dagligen
  1 tim 50 min
 • Poros till Ermioni / Ermioni till Poros
  2 korsningar dagligen
  45 min
 • Porto Heli till Ermioni / Ermioni till Porto Heli
  2 korsningar dagligen
  35 min
 • Spetses till Ermioni / Ermioni till Spetses
  2 korsningar dagligen
  20 min

Specialerbjudanden

Boka färjor till Ermioni med AFerry. Inrikes tjänster i Grekland är tillgängliga från Ermioni till Hydra.

Ermioni Färjebolag

Färjor till och från Ermioni och trafikeras för tillfället av Hellenic Seaways. När du letar efter en färja till Ermioni, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Ermioni färjor med Hellenic Seaways är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Ermioni blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Ermioni rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Ermioni färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Ermioni färjebiljetterna.

 • Färjor till Ermioni
 • Färjor till Ermioni
 • Färjor till Ermioni

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Ermioni färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Ermioni färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Ermioni färjor online med AFerry idag.

Ermioni Karta

Visa karta

Port Address

Hellenic Seaways

Ermioni Port, Ermioni Town, Pelaponnese, Greece