Färja från Fethiye till Rhodos

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 7 korsningar varje vecka
    1 tim 30 min
    Få pris

Fethiye till Rhodos-linjen går mellan Durka och Dodekanisos och trafikeras för tillfället av Dodecanese Flying Dolphins.

Boka alla ledande Fethiye Rhodos rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Fethiye Rhodos färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Fethiye Rhodos färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Fethiye Rhodos färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Fethiye Rhodos färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Fethiye Rhodos färjor online med AFerry idag.