Fishguard färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Fishguard Rutter

Boka färjor till Fishguard med AFerry. Färjor till Fishguard, i Wales, är tillgängliga från Irland. Du kan ta en färja till Fishguard från Rosslare.

Fishguard Färjebolag

Färjor till och från Fishguard och trafikeras för tillfället av Stena Line. När du letar efter en färja till Fishguard, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Fishguard färjor med Stena Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Fishguard blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Fishguard färjehamn Boka alla ledande Fishguard-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Fishguard-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Fishguard-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Rosslare - Fishguard
(Stena Line)
3 419 Skr
  • Bokat: 2020 suoidnemánnu 11, lávvardat
  • Res: 2020 golggotmánnu 21, gaskavahkku - 2020 golggotmánnu 26, vuossárga
  • Bil + 1

Specialerbjudanden

  • Fishguard färja
  • Fishguard färja
  • Fishguard färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Fishguard-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Fishguard-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enFishguard färja online med AFerry.se idag.

Fishguard Karta

Visa karta

Port Address

Stena Line

Fishguard Harbour, Goodwick, Pembrokeshire, SA64 0BU, United Kingdom