Färja från Fishguard till Rosslare

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar dagligen
    3 tim 15 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Fishguard till Rosslare-linjen går mellan Wales och Irland och trafikeras för tillfället av Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Fishguard till Rosslare, visar vi även resultat för Pembroke till Rosslare för att hjälpa dig att komma från Wales till Irland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Fishguard Rosslare rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Fishguard Rosslare färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Fishguard Rosslare färjebiljetterna.

Billiga Fishguard till Rosslare priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Fishguard Rosslare färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Fishguard Rosslare färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Fishguard Rosslare färjor online med AFerry idag.