Färja till Folkestone

Karta

Hämta prisuppgift

Boka färjor till Folkestone med AFerry. Färjor till Folkestone, i England, är tillgängliga från Frankrike. Du kan ta en färja till Folkestone från Calais.

Folkestone Färjebolag

Färjor till och från Folkestone och trafikeras för tillfället av EuroTunnel. När du letar efter en färja till Folkestone, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Folkestone färjor med EuroTunnel är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Folkestone blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Folkestone rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Folkestone färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Folkestone färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Calais - Folkestone
(EuroTunnel)
610,01 Skr
  • Bokat: 2019 čakčamánnu 11, gaskavahkku
  • Res: 2019 čakčamánnu 24, maŋŋebárga - 2019 čakčamánnu 25, gaskavahkku
  • Bil + 2

Folkestone Rutter

Specialerbjudanden

  • Färjor till Folkestone
  • Färjor till Folkestone
  • Färjor till Folkestone

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Folkestone färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Folkestone färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Folkestone färjor online med AFerry idag.

Folkestone Karta

Visa karta

Port Address

EuroTunnel

Eurotunnel UK Terminal, Ashford Road, Folkestone, CT18 8XX, United Kingdom