Formentera färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Formentera Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Formentera med AFerry. Du kan använda Formentera för att ta färjor runt Balearics och även till Spanien. Inrikes tjänster i Balearics är tillgängliga från Formentera till Ibiza medan färjor från Balearics seglar till Denia.

Formentera Färjebolag

Färjor till och från Formentera och trafikeras för tillfället av 4 färjebolag:

  • Aquabus Ferry Boats
  • Balearia
  • Mediterranea Pitiusas
  • Trasmapi

Eftersom 4 färjebolag verkar in och ut ur Formentera, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Formentera, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Färjor med Aquabus Ferry Boats och andra företag som körs till och från Formentera är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Formentera blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Formentera färjehamn Boka alla ledande Formentera-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Formentera-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Formentera-färjebiljetterna.

  • Formentera färja
  • Formentera färja
  • Formentera färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Formentera-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Formentera-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enFormentera färja online med AFerry.se idag.

Formentera Karta

Visa karta

Port Address

Aquabus Ferry Boats

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Balearia

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Trasmapi

Estación Marítima Puerto La Savina, 07870 Formentera, Spain, Balearics

Mediterranea Pitiusas

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Trasmediterranea

La Savina, 07871, Formentera, Spain