Frederikshaven färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Frederikshavn Rutter

Boka färjor till Frederikshavn med AFerry. Färjor till Frederikshavn, i Danmark, är tillgängliga från Norge och Sverige. Du kan ta en färja till Frederikshavn från Göteborg och Oslo.

Frederikshavn Färjebolag

Färjor till och från Frederikshavn och trafikeras för tillfället av Stena Line. När du letar efter en färja till Frederikshavn, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Frederikshavn färjor med Stena Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Frederikshavn blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Frederikshaven färjehamn Boka alla ledande Frederikshaven-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Frederikshaven-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Frederikshaven-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Gothenburg - Frederikshavn
(Stena Line)
2 383 Skr
  • Bokat: 2020 suoidnemánnu 26, sotnabeaivi
  • Res: 2020 borgemánnu 7, bearjadat - 2020 borgemánnu 13, duorasdat
  • Bil + 2

Specialerbjudanden

  • Frederikshaven färja
  • Frederikshaven färja
  • Frederikshaven färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Frederikshaven-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Frederikshaven-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enFrederikshaven färja online med AFerry.se idag.

Frederikshavn Karta

Visa karta

Port Address

Stena Line

Færgehavnsvej, Travikhavnen, DK-9900 Frederikshavn, Denmark