Färja från Frederikshavn till Göteborg

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 3 korsningar dagligen
    3 tim 15 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Frederikshavn till Göteborg-linjen går mellan Danmark och Sverige och trafikeras för tillfället av Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Frederikshavn till Göteborg, visar vi även resultat för Grenaa till Varberg och Köpenhamn till Malmö för att hjälpa dig att komma från Danmark till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Frederikshavn Göteborg rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Frederikshavn Göteborg färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Frederikshavn Göteborg färjebiljetterna.

Billiga Frederikshavn till Göteborg priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Frederikshavn Göteborg färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Frederikshavn Göteborg färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Frederikshavn Göteborg färjor online med AFerry idag.