Färja från Frederikshavn till Oslo

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 7 korsningar varje vecka
    9 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Frederikshavn till Oslo-linjen går mellan Danmark och Norge och trafikeras för tillfället av Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Frederikshavn till Oslo, visar vi även resultat för 5 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Danmark till Norge på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Hirtshals till Bergen
  • Hirtshals till Kristiansand
  • Hirtshals till Langesund
  • Hirtshals till Larvik
  • Hirtshals till Stavanger

Boka alla ledande Frederikshavn Oslo rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Frederikshavn Oslo färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Frederikshavn Oslo färjebiljetterna.

Billiga Frederikshavn till Oslo priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Frederikshavn Oslo färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Frederikshavn Oslo färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Frederikshavn Oslo färjor online med AFerry idag.