Färja från Fukuoka till Busan

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 7 korsningar varje vecka
    5 tim 30 min
    Få pris

Fukuoka till Busan-linjen går mellan Japan och Sydkorea och trafikeras för tillfället av Camellia Line och JR Kyushu Beetle Ferry.

Boka alla ledande Fukuoka Busan rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Fukuoka Busan färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Fukuoka Busan färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Fukuoka Busan färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Fukuoka Busan färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Fukuoka Busan färjor online med AFerry idag.