Färja till Fukuoka

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka färjor till Fukuoka med AFerry. Färjor till Fukuoka, i Japan, är tillgängliga från Sydkorea. Du kan ta en färja till Fukuoka från Busan.

Fukuoka Färjebolag

Färjor till och från Fukuoka och trafikeras för tillfället av Camellia Line och JR Kyushu Beetle Ferry. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Fukuoka, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Fukuoka, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Fukuoka färjor med Camellia Line och JR Kyushu Beetle Ferry är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Fukuoka blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Fukuoka rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Fukuoka färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Fukuoka färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Färjor till Fukuoka
  • Färjor till Fukuoka
  • Färjor till Fukuoka

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Fukuoka färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Fukuoka färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Fukuoka färjor online med AFerry idag.

Fukuoka Karta

Visa karta

Port Address

JR Kyushu Beetle Ferry

Hakata Port International Terminal 14-1, Okihamamachi, Hakata-Ku, Fukuoka, Japan

Camellia Line

Hakata port international terminal, 14-1 Okihama-machi, Hakata-ku, Fukuoka, Japan

Kobee

Hakata port international terminal, 812-0031 Fukuoka-ken, Fukuoka-shi, Hakata-ku, Okihama-machi 14-1, Japan