Färja från Gdansk till Nynäshamn

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar dagligen
    18 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Gdansk till Nynäshamn-linjen går mellan Polen och Sverige och trafikeras för tillfället av Polferries. Förutom att jämföra priser och tider för Gdansk till Nynäshamn, visar vi även resultat för Gdynia till Karlskrona och Swinoujscie till Ystad för att hjälpa dig att komma från Polen till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Gdansk Nynäshamn rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Gdansk Nynäshamn färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Gdansk Nynäshamn färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Gdansk Nynäshamn färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Gdansk Nynäshamn färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Gdansk Nynäshamn färjor online med AFerry idag.