Gdynia färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Gdynia Rutter

Boka färjor till Gdynia med AFerry. Färjor till Gdynia, i Polen, är tillgängliga från Sverige. Du kan ta en färja till Gdynia från Karlskrona.

Gdynia Färjebolag

Färjor till och från Gdynia och trafikeras för tillfället av Stena Line. När du letar efter en färja till Gdynia, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Gdynia färjor med Stena Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Gdynia blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Gdynia färjehamn Boka alla ledande Gdynia-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Gdynia-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Gdynia-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Karlskrona - Gdynia
(Stena Line)
1 357 Skr
  • Bokat: 2020 geassemánnu 29, vuossárga
  • Res: 2020 borgemánnu 4, maŋŋebárga (Enkel)
  • Bil + 1

Specialerbjudanden

  • Gdynia färja
  • Gdynia färja
  • Gdynia färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Gdynia-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Gdynia-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enGdynia färja online med AFerry.se idag.

Gdynia Karta

Visa karta

Port Address

Stena Line

Kwiatkowskiego 60, PL-81156, Gdynia, Poland