Färja från Gdynia till Karlskrona

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar dagligen
    9 tim 31 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Gdynia till Karlskrona-linjen går mellan Polen och Sverige och trafikeras för tillfället av Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Gdynia till Karlskrona, visar vi även resultat för Gdansk till Nynäshamn och Swinoujscie till Ystad för att hjälpa dig att komma från Polen till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Gdynia Karlskrona rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Gdynia Karlskrona färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Gdynia Karlskrona färjebiljetterna.

Billiga Gdynia till Karlskrona priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Gdynia Karlskrona färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Gdynia Karlskrona färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Gdynia Karlskrona färjor online med AFerry idag.