Gedser färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Gedser Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Gedser med AFerry. Färjor till Gedser, i Danmark, är tillgängliga från Tyskland. Du kan ta en färja till Gedser från Rostock.

Gedser Färjebolag

Färjor till och från Gedser och trafikeras för tillfället av Scandlines. När du letar efter en färja till Gedser, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Gedser färjor med Scandlines är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Gedser blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Gedser färjehamn Boka alla ledande Gedser-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Gedser-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Gedser-färjebiljetterna.

  • Gedser färja
  • Gedser färja
  • Gedser färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Gedser-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Gedser-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enGedser färja online med AFerry.se idag.

Gedser Karta

Visa karta

Port Address

Scandlines

Jernbanevejen 13, 4874 Gedser, Denmark

Scandlines

Jernbanevejen 13, 4874 Gedser, Denmark