Färja från Genua till Tanger Med

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    26 tim 45 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Genua till Tanger Med-linjen går mellan Italien och Marocko och trafikeras för tillfället av Grandi Navi Veloci. Förutom att jämföra priser och tider för Genua till Tanger Med, visar vi även resultat för Savona till Tanger Med för att hjälpa dig att komma från Italien till Marocko på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Genua Tanger Med rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Genua Tanger Med färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Genua Tanger Med färjebiljetterna.

Billiga Genua till Tanger Med priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Genua Tanger Med färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Genua Tanger Med färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Genua Tanger Med färjor online med AFerry idag.