Färja till Gili Trawangan

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Gili Trawangan Rutter

 • Bali till Gili Trawangan / Gili Trawangan till Bali
  1 korsningar dagligen
  1 tim 15 min
 • Nusa Lembongan till Gili Trawangan / Gili Trawangan till Nusa Lembongan
  7 korsningar varje vecka
  1 tim 45 min

Boka färjor till Gili Trawangan med AFerry. Inrikes tjänster i Indonesien är tillgängliga från Gili Trawangan till Nusa Lembongan.

Gili Trawangan Färjebolag

Färjor till och från Gili Trawangan och trafikeras för tillfället av BlueWater Express. När du letar efter en färja till Gili Trawangan, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Gili Trawangan färjor med BlueWater Express är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Gili Trawangan blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Gili Trawangan rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Gili Trawangan färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Gili Trawangan färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

 • Färjor till Gili Trawangan
 • Färjor till Gili Trawangan
 • Färjor till Gili Trawangan

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Gili Trawangan färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Gili Trawangan färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Gili Trawangan färjor online med AFerry idag.

Gili Trawangan Karta

Visa karta

Port Address

Bali Ferry (Liva Group HK Limited)

Beach Jetty, Gili Trawangan, , Indonesia

BlueWater Express

Gili Trawangan, Gili Indah, Pemenang, Kabupaten Lombok Utara, Nusa Tenggara Bar. , 83352, Indonesia