Färja till Glossa

Karta

Hämta prisuppgift

Boka färjor till Glossa med AFerry. Du kan använda Glossa för att ta färjor runt Sporaderna öarna och även till Grekland, Kykladerna och Sporaderna öarna . Inrikes tjänster i Sporaderna öarna är tillgängliga från Glossa till Skiathos medan färjor från Sporaderna öarna seglar till Volos.

Glossa Färjebolag

Färjor till och från Glossa och trafikeras för tillfället av ANES Ferries och Hellenic Seaways. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Glossa, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Glossa, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Glossa färjor med ANES Ferries och Hellenic Seaways är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Glossa blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Glossa rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Glossa färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Glossa färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Alonissos - Glossa
(Blue Star Ferries)
339,72 Skr
  • Bokat: 2019 borgemánnu 23, bearjadat
  • Res: 2019 čakčamánnu 21, lávvardat (Enkel)
  • 2 Vuxna (Passagerare utan fordon)

Glossa Rutter

Specialerbjudanden

  • Färjor till Glossa
  • Färjor till Glossa
  • Färjor till Glossa

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Glossa färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Glossa färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Glossa färjor online med AFerry idag.

Glossa Karta

Visa karta

Port Address

ANES Ferries

Skopelos/Glossa Ferry Terminal, Loutraki Port, Loutraki Town, Sporades, Greece

Hellenic Seaways

Loutraki Port, Loutraki Town, Skopelos, Sporades, Greece