Färja från Göteborg till Frederikshavn

Karta

Hämta prisuppgift

  • 10 korsningar dagligen
    3 tim 15 min

Alternativa Färdvägar

Göteborg till Frederikshavn-linjen går mellan Sverige och Danmark och trafikeras för tillfället av Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Göteborg till Frederikshavn, visar vi även resultat för Malmö till Köpenhamn och Varberg till Grenaa för att hjälpa dig att komma från Sverige till Danmark på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Göteborg Frederikshavn rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Göteborg Frederikshavn färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Göteborg Frederikshavn färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Göteborg Frederikshavn färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Göteborg Frederikshavn färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Göteborg Frederikshavn färjor online med AFerry idag.