Färja från Göteborg till Kiel

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 6 korsningar varje vecka
    14 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Göteborg till Kiel-linjen går mellan Sverige och Tyskland och trafikeras för tillfället av Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Göteborg till Kiel, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Sverige till Tyskland på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Malmö till Travemünde
  • Trelleborg till Rostock
  • Trelleborg till Sassnitz
  • Trelleborg till Travemünde

Boka alla ledande Göteborg Kiel rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Göteborg Kiel färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Göteborg Kiel färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Göteborg Kiel färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Göteborg Kiel färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Göteborg Kiel färjor online med AFerry idag.