Gothenburg färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Göteborg Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Göteborg med AFerry. Färjor till Göteborg, i Sverige, är tillgängliga från Danmark och Tyskland. Du kan ta en färja till Göteborg från Frederikshavn och Kiel.

Göteborg Färjebolag

Färjor till och från Göteborg och trafikeras för tillfället av Stena Line. När du letar efter en färja till Göteborg, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Göteborg färjor med Stena Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Göteborg blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Gothenburg färjehamn Boka alla ledande Gothenburg-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Gothenburg-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Gothenburg-färjebiljetterna.

  • Gothenburg färja
  • Gothenburg färja
  • Gothenburg färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Gothenburg-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Gothenburg-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enGothenburg färja online med AFerry.se idag.

Göteborg Karta

Visa karta

Port Address

Stena Line

For sailings to/from Frederikshavn: Danmarksterminalen, Masthuggskajen, S-40519 Göteborg, Sweden