Färja till Hakodate

Karta

Hämta prisuppgift

Boka färjor till Hakodate med AFerry. Inrikes tjänster i Japan är tillgängliga från Hakodate till Aomori och Oma.

Hakodate Färjebolag

Färjor till och från Hakodate och trafikeras för tillfället av Tsugaru Kaikyo Ferry. När du letar efter en färja till Hakodate, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Hakodate färjor med Tsugaru Kaikyo Ferry är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Hakodate blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Hakodate rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Hakodate färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Hakodate färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Oma - Hakodate
(Tsugaru Kaikyo Ferry)
3 581,14 Skr
  • Bokat: 2019 borgemánnu 14, gaskavahkku
  • Res: 2019 čakčamánnu 22, sotnabeaivi - 2019 čakčamánnu 27, bearjadat
  • Bil + 2

Hakodate Rutter

Specialerbjudanden

  • Färjor till Hakodate
  • Färjor till Hakodate
  • Färjor till Hakodate

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Hakodate färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Hakodate färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Hakodate färjor online med AFerry idag.

Hakodate Karta

Visa karta

Port Address

Tsugaru Kaikyo Ferry

Hakodate ferry terminal, 041-0821 Hokkaido, Hakodateshi, Minatocho 3-19-2, Japan