Färja från Hakodate till Oma

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar dagligen
    1 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Hakodate till Oma är en intern resa i Japan och drivs av Tsugaru Kaikyo Ferry. Förutom att jämföra priser och tider för Hakodate till Oma, visar vi även resultat för Hakodate till Aomori för att hjälpa dig att komma runt Japan på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Hakodate Oma rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Hakodate Oma färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Hakodate Oma färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Hakodate Oma färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Hakodate Oma färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Hakodate Oma färjor online med AFerry idag.