Färja från Helsingfors till Stockholm

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 6 korsningar varje vecka
    16 tim 50 min
    Få pris
  • 6 korsningar varje vecka
    16 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Helsingfors till Stockholm-linjen går mellan Finland och Sverige och trafikeras för tillfället av Tallink Silja och Viking Line. Förutom att jämföra priser och tider för Helsingfors till Stockholm, visar vi även resultat för Åbo till Stockholm och Nådendal till Kapellskär för att hjälpa dig att komma från Finland till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Helsingfors Stockholm rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Helsingfors Stockholm färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Helsingfors Stockholm färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Helsingfors Stockholm färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Helsingfors Stockholm färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Helsingfors Stockholm färjor online med AFerry idag.