Färja från Helsingfors till Tallinn

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

 • 2 korsningar dagligen
  2 tim 15 min
  Få pris
 • 2 korsningar dagligen
  2 tim 10 min
  Få pris
 • 8 korsningar dagligen
  2 tim
  Få pris

Alternativa Färdvägar

 • Turku - Tallinn
  1 korsningar varje vecka
  16 tim
  Få pris

Helsingfors till Tallinn-linjen går mellan Finland och Estland och trafikeras för tillfället av Eckerö Line, Tallink Silja och Viking Line.

Boka alla ledande Helsingfors Tallinn rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Helsingfors Tallinn färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Helsingfors Tallinn färjebiljetterna.

Billiga Helsingfors till Tallinn priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Helsingfors Tallinn färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Helsingfors Tallinn färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Helsingfors Tallinn färjor online med AFerry idag.