Färja till Hitakatsu

Karta

Hämta prisuppgift

Hitakatsu Rutter

Boka färjor till Hitakatsu med AFerry. Färjor till Hitakatsu, i Japan, är tillgängliga från Sydkorea. Du kan ta en färja till Hitakatsu från Busan.

Hitakatsu Färjebolag

Färjor till och från Hitakatsu och trafikeras för tillfället av Kobee. När du letar efter en färja till Hitakatsu, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Hitakatsu färjor med Kobee är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Hitakatsu blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Hitakatsu rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Hitakatsu färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Hitakatsu färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Busan - Hitakatsu
(Kobee)
1 003 Skr
  • Bokat: 2020 ođđajagemánnu 12, sotnabeaivi
  • Res: 2020 ođđajagemánnu 23, duorasdat - 2020 ođđajagemánnu 27, vuossárga
  • 2 Vuxna (Passagerare utan fordon)

Specialerbjudanden

  • Färjor till Hitakatsu
  • Färjor till Hitakatsu
  • Färjor till Hitakatsu

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Hitakatsu färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Hitakatsu färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Hitakatsu färjor online med AFerry idag.

Hitakatsu Karta

Visa karta

Port Address

Kobee

Hitakatsu Port, , Japan