Holyhead färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Holyhead Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Holyhead med AFerry. Färjor till Holyhead, i Wales, är tillgängliga från Irland. Du kan ta en färja till Holyhead från Dublin.

Holyhead Färjebolag

Färjor till och från Holyhead och trafikeras för tillfället av Irish Ferries och Stena Line. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Holyhead, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Holyhead, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Holyhead färjor med Irish Ferries och Stena Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Holyhead blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Holyhead färjehamn Boka alla ledande Holyhead-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Holyhead-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Holyhead-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Dublin - Holyhead
(Stena Line)
4 168 Skr
  • Bokat: 2020 golggotmánnu 2, bearjadat
  • Res: 2020 juovlamánnu 7, vuossárga (Enkel)
  • Bil + 2
Dublin - Holyhead
(Irish Ferries)
2 102 Skr
  • Bokat: 2020 golggotmánnu 22, duorasdat
  • Res: 2020 golggotmánnu 24, lávvardat (Enkel)
  • Skåpbil + 1
  • Holyhead färja
  • Holyhead färja
  • Holyhead färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Holyhead-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Holyhead-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enHolyhead färja online med AFerry.se idag.

Holyhead Karta

Visa karta

Port Address

Irish Ferries

Salt Island, Gwynedd, North Wales, LL65 1DR, United Kingdom

Stena Line

Terminal One, Holyhead, Anglesey, Gwynedd, Wales, LL65 1DQ, United Kingdom