Färja till Hong Kong

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka färjor till Hong Kong med AFerry. Du kan använda Hong Kong för att ta färjor runt Kina och även till . Inrikes tjänster i Kina är tillgängliga från Hong Kong till Macau medan färjor från Kina seglar till Macau.

Hong Kong Färjebolag

Färjor till och från Hong Kong och trafikeras för tillfället av Turbojet Hong Kong. När du letar efter en färja till Hong Kong, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Hong Kong färjor med Turbojet Hong Kong är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Hong Kong blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Hong Kong rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Hong Kong färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Hong Kong färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Färjor till Hong Kong
  • Färjor till Hong Kong
  • Färjor till Hong Kong

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Hong Kong färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Hong Kong färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Hong Kong färjor online med AFerry idag.

Hong Kong Karta

Visa karta

Port Address

Turbojet Hong Kong

3/F Shun Tak Centre, 200 Connaught Road Central, Sheung Wan, Hong Kong