Färja från Hull till Zeebrugge

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 6 korsningar varje vecka
    13 tim 15 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Hull till Zeebrugge-linjen går mellan England och Belgia och trafikeras för tillfället av P&O Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Hull till Zeebrugge, visar vi även resultat för Hull till Rotterdam Europoort och Newcastle till Amsterdam IJmuiden för att hjälpa dig att komma från England till Belgia på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Hull Zeebrugge rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Hull Zeebrugge färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Hull Zeebrugge färjebiljetterna.

Billiga Hull till Zeebrugge priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Hull Zeebrugge färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Hull Zeebrugge färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Hull Zeebrugge färjor online med AFerry idag.