Färja från Igoumenitsa till Bari

Karta

Hämta prisuppgift

  • 7 korsningar varje vecka
    9 tim
    Få pris
  • 6 korsningar varje vecka
    11 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Igoumenitsa till Bari-linjen går mellan Grekland och Italien och trafikeras för tillfället av ANEK Superfast och Ventouris Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Igoumenitsa till Bari, visar vi även resultat för Igoumenitsa till Brindisi, Patras till Bari och Patras till Brindisi för att hjälpa dig att komma från Grekland till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Igoumenitsa Bari rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Igoumenitsa Bari färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Igoumenitsa Bari färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Igoumenitsa Bari färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Igoumenitsa Bari färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Igoumenitsa Bari färjor online med AFerry idag.