Färja från Igoumenitsa till Brindisi

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar dagligen
    7 tim
    Få pris
  • 5 korsningar varje vecka
    10 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Igoumenitsa till Brindisi-linjen går mellan Grekland och Italien och trafikeras för tillfället av European Seaways och Grimaldi Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Igoumenitsa till Brindisi, visar vi även resultat för Igoumenitsa till Bari, Patras till Bari och Patras till Brindisi för att hjälpa dig att komma från Grekland till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Igoumenitsa Brindisi rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Igoumenitsa Brindisi färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Igoumenitsa Brindisi färjebiljetterna.

Billiga Igoumenitsa till Brindisi priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Igoumenitsa Brindisi färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Igoumenitsa Brindisi färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Igoumenitsa Brindisi färjor online med AFerry idag.